Vijesti

Keanu Reeves neće biti “pravi” lik u igri, ali će imati veliki utjecaj

Keanu Reeves definitivno je bio zvijezda ovogodišnjeg E3 sajma. Angažman CDPR-a i pojava na pozornici označena je kao najbolje čuvana tajna u povijesti E3 sajmova, dok najnovije informacije govore da se ovdje nije samo radilo o dobrom PR-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Keanu Reeves će utjeloviti lik Johnnya Silverhanda, međutim, ne na način kakav smo očekivali. Johnny je duh, nije “pravi” lik u igri, ali će nas pratiti kroz čitavo igranje.

Po riječima Pawela Saskoa, glavnog dizajnera questova u igri, Silverhand je digitalni duh instaliran na čip koji nam je usađen u glavu. Zašto je on tu i koja mu je svrha saznati ćemo kroz igru.

Kako bilo, sve to znači da ćemo provoditi puno vremena sa Keanuom, koji će se nasumično pojavljivati, zadirkivati nas i puniti glavu svojim ideologijama. Otkriven je i detalj iz menija kreiranja lika , pa ako uložemo jako puno vremena, Keanu će se prikazati i reći nešto u stilu: “Ma daj, stvarno misliš da je ikoga briga kako izgledaš?”

Sasko je otkrio i pozadinu priče Silverhanda. Cyberpunk 2077 baziran je na knjigama iz 90-ih i stolnoj igri Cyberpunk 2020. U njima je Silverhand ubijen, a za vrijeme života bio je istaknuti borac protiv sistema koji je svoj život podredio borbi. Izgleda da će kroz svoju digitaliziranu podsvijest utjecati na nas i pokušati ostvariti ono što on nije za svog života. A mi ćemo, pretpostavljamo, kroz igru trebati balansirati između njegovih ekstremističkih ideja i nekih logičnijih rješenja koja nas, eto, neće ubiti kao što su njega.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano