Vijesti

Koja je uloga pisca Game of Thronesa u Elden Ringu?

Osim ako posljednjih dana niste bili na produhovljenju u Taboru kod fra Zvijezdana Linića bez dodira s modernom tehnologijom, onda znate da From Software ima novu igru. Glavni direktor na Elden Ringu je sad već legendarni Hidetaka Miyazaki, a još veća vijest od toga je informacija da na igri radi i George R.R. Martin, pisac knjiga na kojima je kasnije nastala serija Igra prijestolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova zanimljiva suradnja zaintrigirala je baš sve, pa su nakon nekoliko dana tajnovitosti iz From Softwarea konačno odlučili pojasniti ulogu R.R. Martina. Miyazaki je tako za IGN priznao da je on napisao cijelu priču, dok R.R. Martin nije želio sudjelovati u tome jer misli da je format jedne videoigre premali za Martinov izričaj.

Umjesto same priče igre, Martin je osmislio i pomogao kreirati lore, čitavi pozadinski svijet i mitologiju koja stoji iza igre i njezine priče. Zahvaljujući tome, likovi i međusobni odnosi imaju značajno veću dubinu i osobnost.

Iako je Martin uvelike pomogao osmisliti čitavi svijet, Miyazaki sumnja kako će iz Elden Ringa ikad nastati knjiga, prvenstveno zbog toga što bi ona otkrila mnoge tajne i misterije koje bi inače trebale ostati skrivene u igri. Za bolji dojam, jel’.

Svakako zanimljiva suradnja, dok nama ne pada na pamet bolje ime u svijetu od George R.R. Martina za odrađivanje ovakvog zadatka. Elden Ring smo prvi put vidjeli u nedjelju na Microsoftovoj E3 prezentaciji, a više o novoj igri From Softwarea možete saznati ovdje [KLIK].

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano