Vijesti

Kojima Productions će u budućnosti raditi i filmove

Kojimi se može zamjeriti puno toga. Nedorečenost, previše kompliciranja, egocentričnost, međutim, jednu stvar mu nitko ne može predbaciti. Čovjek zna složiti genijalne trailere. Čovjek režira i slaže genijalne cutscene. Radi to toliko dobro da se nakon nekoliko piva uvijek među ekipom pokrene rasprava sa zaključkom – čovjek bi trebao početi raditi filmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da će se to i dogoditi, a potvrdio je to za sami BBC. Kojima Productions će u budućnosti raditi i filmove. Prema njegovoj viziji budućnosti, filmska i gaming industrija stopiti će se u jedno.

“U Idućih nekoliko godina gaming će se prebaciti na streamanje. Filmovi, serije i igre će se stremati i uživat ćete u njima na svom iPadu, iPhoneu ili bilo kojem ekranu u bilo kojem trenutku. Kad se to dogodi, igre, filmovi i serije će se ‘natjecati’ u istom polju. U takvom okruženju će nastati novi formati igara i to je ono u čemu ću se željeti okušati.”

Hideo Kojima

Što kažete na budućnost kakvom je predviđa Kojima? Kakve biste filmove voljeli vidjeti od njega? Mislite li

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano