Vijesti

Kojima Productions će u budućnosti raditi i filmove

Kojimi se može zamjeriti puno toga. Nedorečenost, previše kompliciranja, egocentričnost, međutim, jednu stvar mu nitko ne može predbaciti. Čovjek zna složiti genijalne trailere. Čovjek režira i slaže genijalne cutscene. Radi to toliko dobro da se nakon nekoliko piva uvijek među ekipom pokrene rasprava sa zaključkom – čovjek bi trebao početi raditi filmove.

Izgleda da će se to i dogoditi, a potvrdio je to za sami BBC. Kojima Productions će u budućnosti raditi i filmove. Prema njegovoj viziji budućnosti, filmska i gaming industrija stopiti će se u jedno.

“U Idućih nekoliko godina gaming će se prebaciti na streamanje. Filmovi, serije i igre će se stremati i uživat ćete u njima na svom iPadu, iPhoneu ili bilo kojem ekranu u bilo kojem trenutku. Kad se to dogodi, igre, filmovi i serije će se ‘natjecati’ u istom polju. U takvom okruženju će nastati novi formati igara i to je ono u čemu ću se željeti okušati.”

Hideo Kojima

Što kažete na budućnost kakvom je predviđa Kojima? Kakve biste filmove voljeli vidjeti od njega? Mislite li

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ZeroRaptor -U Recent comment authors
novije starije popularnije
Raptor -U

A da si nades curu?

Zero

Zlobnici bi rekli da je to trebao raditi od početka. IMO, meni bi bilo smislenije da piše scenarij za anime, ipak je (pre)velik japanski izričaj u dizajnu i karakterizaciji njegovih likova. Ni filmovi nisu prikladan medij za čovjeka koji ima običaj raditi polusatne animacije u kojima se objašnjava tek djelić nečega mnogo većeg.

Zero

Pročitao sam nedavno da će HRT uskoro emitirati filipinsko-singapurski film Uspavanka za tužan misterij. I to ne bi bilo ništa posebno samo po sebi da se povremeno pušta film iz azijske kinematografije, međutim specifičnost ovog filma je da traje, pazite sad ovo – čitavih 470 minuta iliti oko 8h!?!Eto, tako nekako zamišljam budući Kojimin angažman po pitanju filmova, znajući kako je to kad se razmaše kao u slučaju MGS4. Epske priče koje će za stolac prikovati (doslovno) sve prisutne.

Povezano

Back to top button
Close
Close