Vijesti

Kolekcionarski kutak | Najavljeno posebno Spartan izdanje Metro Exodusa

Zasad se jedino može nabaviti direktno s njihove stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri iz 4A Games su najavili još jedno posebno limitirano izdanje za njihov nadolazeći Metro Exodus. Prvo smo dobili najavu Aurora izdanja s posebnim steelbookom, a sada su developeri otišli korak dalje s novim Spartan izdanjem.

Spartan izdanje je napravljeno u malim količinama i može se nabaviti isključivo preko njihove stranice. U trenutku pisanja Hrvatska još nije dodana kao dostupna lokacija, no nadamo se da će i naši kolekcionari dobiti priliku ugrabiti koji primjerak.

Spartan Collectors crop

Cheeki Breeki 2.

Spartan izdanje donosi Artyum statuu “premium kvalitete” i visine 10.5′ koja je ručno obojana i numerirana. Tu je još i poseban Spartan dog-tag, četiri razglednice, dva Spartan Order patcha i velika bačva u kojoj će sve biti zapakirano. Sve ovo košta 150 eura plus poštarina.

Ovo izdanje ne sadrži igru, a može se i kombinirati sa spomenutim Aurora izdanjem za sve tri platforme. Cijena u tom slučaju iznosi 245 eura. Metro Exodus izlazi 22. veljače za PlayStation 4, PC i Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=OKHQlX_U2vk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano