Vijesti

Konami radi na novoj “AAA” igri za (next-gen) konzole

Riječi koje vam najviše padaju napamet u zadnje vrijeme kad netko spomene Konami su? Biiiip! Znamo da. No, Konami možda nije skrenuo u totalne krive vode mobilnih igara na kojima zarađuje više nego na velikim igrama, jer iz Konamija su jasno i glasno poručili kako su igre za “velike” konzole i dalje temelj poduzeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Even with new platforms coming out, we believe high-end console games are the most important. We challenge for innovative ideas and technology within our console games and apply them to other devices, so we will continue to put effort into our console games.”

Masami Saso – Konami EU CEO

Ne samo da su konzole i dalje prioritet Konamija, iz kompanije su poručili da rade na novoj, velikoj igri koja se temelji na globalno popularnom IP-u! E sad, naravno da smo svi pomislili da je u pitanju novi Silent Hill ili Metal Gear Solid – nije. Iz Konamija nisu željeli otkriti detalje o čemu je riječ, no SH i MGS nisu.

Konami je inače zaradio zaista hrpu lovu na mobilnoj Yu-Gi-Oh igra koja je postala zaista jako popularna. Drago nam je ipak za vidjeti da nisu odustali od igara za velike konzole. Već smo ranije rekli, da svi žele ili novi Silent Hill ili remake prva dva dijela.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano