Vijesti

Konzolaški plebovi konačno mogu postati PC Master Race igrači jer stigla je najbizarnija igra ikada na konzole

Konzolaš ste? Smrdite po konzolama? Imate problema sa samopouzdanjem? Ne vole vas cure? Ne brinite, danas je na PSN, Switch i Xbox Live stigao lijek, odnosno igra.

Koliko put ste sanjali imati svoj PC? Koliko puta ste ušli u dućan i mirisali skupe PC komponente koje si ne možete priuštit? Koliko puta su vas PC Master Race igrači sprdali? Bezbroj.

DOŠAO JE KRAJ TOME!!!!

Za samo 139,99kn vi možete postati ultimativni PC igrač na konzoli! Naime, izašao je PC Building Simulator! Baš kao što samo ime kaže – vi ćete u igri graditi vrhunske PC mašine za streamanje Forta u 4K rezoluciji i 3560 FPS-ova.

PC Building Simulator – Official Trailer | PS4

Igra čak ima i Story Mode gdje možete voditi servis računala i naravno popravljati klijentima njihove mašine. Dijelovi su originalni, a možete testirati do mile volje računala.

Eto, više ne morate biti konzolaški pleb! Postanite član PC Master Race za manje od 140kn!

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FlipperGameslordFensiSuperstarZeroDeadwalker Recent comment authors
novije starije popularnije
Deadwalker

Eto Weky, olakšaj si dušu.

Zero

Zadnji put kad sam ostavio PC u servisu da vidim u čemu je problem, lik mi nije znao reći ni koja ploča je u pitanju  (piše na njoj) niti je znao koji je pripadajući socket. Naravno, iluzorno bi bilo za očekivati da su barem pokušali prespojiti žice na napajanju da vide radi li isto, nešto što mi je testirala jedna druga osoba, bez nekog posebnog pribora. I naravno, radilo je.Zbog ovakvih primjera radije bih sljedeći put vjerovao nekoj osobi koja završi ovu igru, nego što bih tražio “profesionalnu” pomoć. Nije nevjerojatno da u PC servisima rade kompletni jebeni amateri.

FensiSuperstar

Meni nije jasno kako još uvijek nitko nije napisao… Emilio?

Gameslord

Objavio/la: @flipper Konzolaš ste? Smrdite po konzolama? Imate problema sa samopouzdanjem? Ne vole vas cure? Ne brinite, danas je na PSN, Switch i Xbox Live stigao lijek, odnosno igra. Koliko put ste sanjali imati svoj PC? Koliko puta ste ušli u dućan i mirisali skupe PC komponente koje si ne možete priuštit? Koliko puta su vas PC…

A koja je to igrica?

Back to top button
Close
Close