Vijesti

Kotaku potvrdio glasine – idući Assassin’s Creed je smješten u doba Vikinga

Ovo je za mene predivna vijest. Obožavam inače snježne mape i takav “setting”, a kad sam jučer pročitao vijest našeg urednika “dalmoša” koji ne voli snijeg i snježnu tematiku, već Sunce, more i žene (Slavice, znam da ne čitaš), srce mi je zatitralo od sreće na spomen Vikinga i snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kodno ime “Kingdom”

A da gornja vijest nije samo easter egg, ponovno je potvrdio urednik Kotakua o kojem u zadnje vrijeme pišemo često. Naime, Jason Schreier je svaki put imao točne informacije vezane za Assassin’s Creed, pa je tako i sada potvrdio da će igra zaista biti smještena u doba Vikinga.

Trenutno kodno ime za novi Assassin’s Creed je Kingdom, a igra izlazi 2020. godine i to tamo na jesen. Vjerujemo da će biti multigeneracijska igra, što znači da će izaći za postojeće konzole, ali i next-gen koje će do tada biti na tržištu.

Stari konceptualni design jednog od članova koji je radio na Assassin’s Creed igrama

Potvrđeno je već ranije da nova Assassin’s Creed igra ne dolazi ove godine. Možda mali djelić igre vidimo na nadolazećem E3-u na koji Ubisoft dolazi. Ova pauza je inače dobro došla serijalu, jer se nadamo da će Ubisoft unijeti nove ideje u igru nakon sličnih, Originsa i Odysseya.

Vikinško doba otvara ogroman potencijal. Snijeg, led, brodovi…ma neka iskopiraju God of War i ubace dašak RDR-a 2 (lov) i to je to.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano