Vijesti

Krajem godine stiže Commandos 2 HD remaster; pogledajte kako izgleda

Onaj tko nije igrao Commandose u 2000-ima, a da je imao 10+ godina, nije ni živio. Lokalne PC trgovine, kojih je onda bilo više nego trgovina Konzuma danas, redovito su sa narudžbama računala isporučivale i gratis igre. Naravno, piratizirane, a među njima je uvijek bilo Commandosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Commandos 2 u to vrijeme bio je jedan od najpopularnijih RTS-ova i igara općenito. Žanr kojeg je kasnije obilježio i Desperados, nažalost, s godinama je praktički izumro, sve dok prije par godina nije izašao fantastični Shadow Tactics (naša recenzija), koji je prema nekima čak bio igra godine.

Nakon uspjeha Shadow Tacticsa, izdavač Calypso uvidio je priliku, otkupio prava na Commandos igre, pa najavio remastere i nove igre. Prvi nusprodukt kupovine je Commandos 2 remaster koji izgleda baš kako bi trebao. U intervjuu priloženom ispod možete vidjeti usporedbe sa starim vizualima.

Osim boljih tekstura, remasterirani Commandos 2 donijeti će i boboljšani tutorial, modernije korisničko sučelje i kontrole. Remaster stiže krajem godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano