Vijesti

Kreator Crash Bandicoot remsterirane trilogije radi na novoj igri, moguće novoj obradi

Pliz da se radi o igri sa slike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan Tanguay bio je glavni čovjek iza remasterirane Crash Bandicoot N. Sane Trilogije na kojem je radio Activisionov Vicarious Visions. Cijela trilogija je na PlayStationu 4 izgledala fantastično, isto tako se izvodila savršeno bez iznimke, a da su igrači željni klasika govori i činjenica kako je, unatoč svim hitovima koji su izašli protekle godine, Crash trilogija bila peta najprodavanija igra u 2017. godini.

Kad imaš takve rezultate iza sebe, kao što je Danu bila trilogija, onda si pod povećalom javnosti. Što znači da više ne možeš sakriti ni privatne informacije, a jedna takva dospjela je u javnost s inače zaključanog Linkedin profila. Naime, Dan Tanguay od lipnja prošle godine radi na novom projektu.

Novi remaster?

Mi, kao i cijeli internet uvjereni smo kako bi to mogao biti novi remaster. Glavni kandidat svakako su Spyro igre, koje već neko vrijeme šira javnost priželjkuje, a koje su također u vlasništvu Activisiona. Prilično realno za očekivati je i Crash Team Racing remaster s implementiranom online komponentom, jer to je svakako igra koja bi mogla dostići popularnost i jednog Mario Karta. Dakle, prodaja od preko 10 milijuna primjeraka uz pravi marketing sigurna je oklada za Activision.

Također, moguće je da je u pitanju i potpuno nova Crash ili Spyro igra, dok je isto tako moguće bilo što drugo. Mi se ipak nadamo da će Activision biti pametan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano