Vijesti

Kreatori Call of Dutya dobili bombaške prijetnje, pa evakuirani

Amerika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Kotaku, originalni kreator Call of Dutyja, a danas jedan od tri studija koji svake godine “izbacuju” Call of Duty igre Infinity Ward, jučer je zaprimio anonimnu dojavu o bombi smještenoj unutar radnog prostora studija.

Svi zaposlenici su evakuirani, da bi se kasnije uspostavilo kako je prijetnja bila lažna. Naime, još je nebrojeno drugih institucija na području SAD-a i Kanade zaprimilo iste prijetnje putem emaila, uz ucjenu kako će se bomba aktivirati ako se ne isplati 20 tisuća dolara u bitcoin valuti. Zvuči baš kao scenarij neke Call of Dtuy igre, koja pak ne završi ovako dobro, već rezultira razrušenim planetom i herojem američkim vojnikom.

Kako bilo, drago nam je da sve u redu, a kako stvari zasad stoje, upravo je Infinity Ward na redu slijedeće godine sa svojom Call of Duty igrom. Nakon njihove poslijednje CoD igre, Infinite Warfarea s kojom se i nisu baš proslavili, sve su glasnija šuškanja kako je njihova nova igra nastavak Modern Warfare podserijala, što bi bila prva Modern Warfare igra nakon “trojke” iz 2011. Moramo biti iskreni, zaželjeli smo ga se…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano