Vijesti

Kreatori Goat Simulatora očito pripremaju još jedan neobičan naslov

Alfa testeri su pozvani, a ostaje vidjeti hoće li nova igra biti jednako glupa kao i njihov prvi projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coffee Stain Studios su krajnje neobična ekipa koja je prije nekoliko godina došla na ideju stvaranja simulatora gdje u ulozi koze nastojite uništiti sve oko sebe.

Goat Simulator je jedan od onih indie naslova koji svojim apsurdom privlači pažnju javnosti i koji na neki način cijeli indie pokret dovodi na loš glas kod “ozbiljnih” igrača.

Igra trenutno ima prilično pozitivne dojmove na Steamu, unatoč tome što je i sam razvojni studio naglasio kako bi igrači trebali potrošiti novce na nešto drugo i kako se radi o iznimno glupoj igri.

Njihov sljedeći projekt se zove Satisfactory, a trenutno je dostupan prvi video materijal koji pokazuje određene naznake da se radi o malo ozbiljnijem projektu.

Za početak imamo pristojnu animaciju nečega što liči na guštera, dok je okoliš i sam dizajn tog bića jako sličan onome što možemo vidjeti u filmu Avatar, pa je moguće da se radi o nekom drugom planetu.

U video možemo čuti zvuk ogromnog industrijskog stroja, a logotip i naziv igre sugestiraju kako bi ovo mogao biti svojevrsni city builder, gdje s jedne strane imamo prljavu industrijalizaciju, a s druge strane zeleni pokret očuvanja okoliša.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano