Vijesti

Kreće Desperados III zatvorena beta, prijavite se za sudjelovanje

Developer Mimimi vratio je “commandos” RTS-ove u život s genijalnim Shadow Tacticsom, a zatim su dobili čast napraviti nastavak jedne od najlegendarnijih igara u žanru – Desperadosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odličnog E3 trailera, kojem je dojam narušio tek loš odabir glazbe, i nakon dobivene nagrade za najbolju strategiju sajma, na red smo došli mi, igrači. Tako ćemo od 9.-21.7. moći isprobati igru u zatvorenoj beti.

Beta nije prevara kao u nekim drugim igrama

Dakle, zatvorena beta kreće idući tjedan, a za istu se možete prijaviti ovdje. Kako kažu developeri u novinarskom priopćenju, ovo nije “lažna” beta kakve su zadnje vrijeme postale normala dva tjedna uoči izlaska igre, s kojima vas izdavači žele navući na preordere, već legitimno testiranje prema kojem će developeri dalje nastaviti razvijati i popravljati igru, a koja bi trebala izaći do kraja ove godine. 500 igrača će biti odabrano za testiranje.

I da, ovom prigodom dobili smo prvi pravi gameplay trailer koji prikazuje neke od situacija koje možemo iscenirati u igri. Primjerice, možemo zapamtiti interval prolaska vlaka, pa navući protivnika preko pruge upravo u trenutku kad ovaj prolazi. Mimimi, volimo vas <3

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano