Vijesti

Kretori Hitmana rade na potpuno novoj igri

Nakon što se IO Interactive uspio odvojiti od Square Enixa, studio nastavlja suradnju s Warner Brosom (koji su pomogli u izdavanju Hitmana 2 i HD kolekcije). Objavili su to službeno na svojim stranicama, a suradnja će se manifestirati razvojom potpuno nove igre.

Radi se o potpuno novoj igri koja neće imati veze s Hitman univerzumom. Na njoj će raditi (odnosno već radi) matični studio iz Kopenhagena, ali i novoformirani studio otvoren u švedskom Malmou.

I zasad je to sve što znamo, uz informaciju kako se igra razvija za konzole i PC. Dakle, imamo još jednu PlayStation 5 igru. Samo ne znamo kako se zove i o čemu se radi. Ali IOI je sam po sebi nekakva garancija. Što vi priželjkujete?

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FenixZeromember Recent comment authors
novije starije popularnije
member

Freedom Fighters 2. Ionako je sad trend iz naftalina izvlacit serijale. To bi mogla biti zanimljiva igrica.

Zero

Mislim da bi FF 2 u današnje vrijeme u najboljem slučaju ispao kao neki Division klon. Bolji prolaz bi imali s nečim jednostavnijim s obzirom da više i nemaju neko pokriće velikog izdavača, tipa revive Mini Ninjasa.Plus, to se dade i lako portati za mobilne platforme, baš kao i prethodnik (ok, bio je spin off, ali ideja stoji).

Povezano

Back to top button
Close
Close