Vijesti

Kruže glasine da zima stiže u Bethesdin studio – dolazi li nam Game of Thrones?

RPG gigant nas možda vodi u Westeros!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja Game of Thrones igra izašla je 2014. Telltale nam je priredio napetu avanturu obitelji Forrester koja, iako je nastavak potvrđen, još uvijek nije nastavljena. Prije toga smo imali igru istog imena kao i serija koja je pratila borca Noćne straže Morsa Westforda i Alestera Sarwycka, svečenika u R’hllorovoj službi, u pustolovini koja je uzimala najbolje dijelove serije, ali i bogate povijesti G.R.R. Martinova ogromnog svijeta.

S obzirom na popularnost serijala knjiga i serije, uopće ne čudi da se javljaju glasine o igri, pogotovo kada je riječ o Bethesdi, poznatoj po Elder Scrolls i Fallout serijalu. Štoviše, već im je jednom ponuđena izrada igre koju su odbili kako bi izbacili Fallout 4. Još se prije ovogodišnjeg E3 sajma šuškalo o navodnoj suradnji HBO-a i Bethesde, međutim, najnoviji trač je najkonkretniji do sada. Target, poznata internet trgovina, na svojim je stranicama objavila artikl naziva Game of Thrones čiji bi izdavač trebala biti Bethesda.

Ono što je interesantno je što se ova informacija javlja dan prije nego što će Game of Thrones imati finale svoje sedme sezone, stoga mnogi očekuju da ćemo sutra, u ponedjeljak 27. 8. dobiti službenu najavu same igre. Iako je Bethesda više puta dokazala koliko kvalitetan i atmosferičan svijet mogu stvoriti, samo pisanje questova im nije jača strana, zato će posebna pažnja biti okrenuta prema piscima te ukoliko je glasina istinita, nije za odbaciti mogućnost da pisci HBO-a napišu priču u suradnji s Bethesdinim piscima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano