Vijesti

Kultni PS1 klasik Moon stiže na Nintendo Switch

Sinoć je Nintendo održao svoj Nintendo Direct koji je definitivno bio za pamćenje. Nintendo dva dana ranije kežualno najavi novi Nintendo Direct i onda u 40 minuta napravi prezentaciju koja je u rangu E3-a. Zaista je bilo toliko najava da je vrijeme da postanete Switch vlasnik. Ova konzola će se u idućih par mjeseci kvalitetom igara i ponudom približiti, ako ne i prešišati jedan PlayStation 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najava koja je oduševila sve je dolazak zaista kultne PlayStation 1 igre Moon na Nintendo Switch. Moon je RPG igra koja je bila ispred svog vremena, a koja nažalost nikad nije došla na EU ili NA tržište jer nitko nije vjerovao u tako velik uspjeh igre. Par mjeseci kasnije igra je postala kultni klasik. Čak su fanovi pokušali lokalizirati igru za EU i NA tržište, ali nažalost od toga nije bilo ništa.

Priča Moona je na prvi pogled prilično jednostavna, ali samo na prvi pogled. Igramo u ulozi mladog dječaka koji u stvarnom životu igra igru koja se zove Moon. Zatim ga ta ista igra uvuče u sebe, a mi onda moramo pronaći put iz igre u stvarni život. Jednostavno, zar ne?

Igra na Nintendo Switch stiže u listopadu, a nedugo nakon toga, konačno izlazi engleska verzija igre na NA tržište. Naravno da ćemo i mi u Europi moći nabaviti igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano