Vijesti

League of Legends uskoro stiže na PS4 i mobitele

Jedna od najpopularnijih igara svih vremena prije 10 godina započela je popularizirati MOBA žanr. Čak ni danas popularnost igre ne opada, igraju je dnevno milijuni igrača, a LoL se ne miče ni sa samog vrha najgledanijih igara na streaming servisima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom desetog rođendana najavljen je League of Legends: Wild Rift za konzole i mobitele, koji nije klasičan port s PC-a, već je razvijen iz nule. Iako gotovo identičan PC verziji, kako grafički tako i po gameplayu, Wild Rift ima dvije bitne razlike.

Kontrole su potpuno drugačije i prilagođene stickovima na konzolama (odnosno touch pozicijama s lijeve i desne strane na mobitelima), a sama igra je doživjela promjene balansa koje će najduže partije skratiti na 15-20 minuta, dok znamo da one na PC-u znaju potrajati i znatno duže.

Wild Rift ipak nije pojednostavljen, i dalje je to stari kompleksni League of Legends, koji će ipak ponuditi nešto novih mehanika. Kako sve to izgleda u pokretu pogledajte ispod, dok bismo igru trebali zaigrati negdje do kraja 3. mjeseca 2020. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano