Vijesti

Legenda i predsjednik Nintenda Amerike Reggie Fils-Aime odlazi u mirovinu, a na njegovo mjesto dolazi – Bowser

Zbogom maestro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne morate uopće biti vlasnik ili fan Nintenda, ali svi u igraćoj industriji znaju tko je Reggie Fils-Aime. Ako za ikoga možemo reći da je legenda, onda je to ovaj čovjek. Koliko smo samo dobili slavnih Reggie memeova, ali s poslovne strane Reggie je kao šef Nintendo USA ogranka bio pravi vizionar, vođa i na prvom mjestu gamer. 

Dužnost šefa američkog Nintenda preuzeo je prije 15 godina, a sve ostalo je povijest. Čovjek je postao ikona svijeta igara i jedan od najosebujnih likova ikad. Kad se svijetu predstavio 2004. godine na E3-u, prvo što je rekao bilo je: “My name is Reggie. I’m about kickin’ ass, I’m about takin’ names, and we’re about makin’ games.”

 

Od svoje dužnosti oprostio se u svom šaljivom tonu, ali je i zahvalio svima. Reggieu su se zahvalili svi vodeći ljudi Sonyja, Microsofta, ali i svih drugih studija. Vjerujem da je igraća industrija ostala bez najpoznatijeg lika i ikone svijeta igara koji se odlučio na odlazak u mirovinu jer želi više vremena biti s obitelji.

Da bi ova priča bila još zanimljivija, njegov nasljednik je Doug Bowser. Da, nije šala, Bowser preuzima Nintendo. Bowser je u kompaniji od 2015. godine gdje je sve do sad bio glavni čovjek za prodaju. Bowser neće nikad nasljediti karizmu Reggiea, ali se nadamo da će vući pametne poslovne poteze kao ova legenda. 

Reggie, hvala ti za sve i uživaj u zasluženoj mirovini.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano