Vijesti

Legendarna “Zmija” s Nokie 3310 vratila se u dosad najluđoj reinkarnaciji

Danas smo na našem Facebooku imali anketu u kojoj smo pitali naše čitatelje igraju li se na mobitelima. Zasad je odgovorilo oko 750 ljudi od kojih se njih 65% izjasnilo da NE igra na mobitelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da smo isto pitanje postavili prije 15-ak godina, takvih igrača, odnosno NEigrača bilo bi ravno 0%. Jer svi su igrali Snake na mobitelima.

Moderni smartphonei – pojedite se!

Poslije toga bilo je raznih sličnih koncepata, kako na mobitelima tako i na ostalim igračim platformama, od kojih nijedan nije dostigao toliku slavu. Možemo eventualno spomenuti Slither online browser igru.

Danas novog kandidata imamo u igri Snakeybus. Snakeybus je moderna 3D igra u kojoj upravljate autobusom kroz grad. Prikupljate putnike, a kako ih razvozite po destinacijama, tako vaš autobus postaje sve veći i veći, sve dok vam njegova dužina u stotinama i stotinama metara ne postane jedina prijetnja. Baš kao i u klasičnom Snakeu.

Igra je dostupna na Steamu za nešto više od 7 eura, a za taj novac dobiti ćete 6 mapa, nekoliko autobusa, globalne i lokalne ljestvice, a sudeći prema popularnosti kroz nadogradnje nas u Snakeybusu čeka još mnogo toga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano