Vijesti

Legendarni Kapetan Tsubasa ove godine dobiva ozbiljnu nogometnu igru

On je novi igrač ovog malog tima,
do pobjede će doći uvijek skupa s njima,
dok loptu šalje nekom dalje il’ je prima,
on želi igrati sa svimaaa…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Captain Tsubasa ili kako su stručnjaci s RTL-a preveli naslov najboljeg animea (za dečke i cure zaluđene nogometom) svih vremena – “GOOOOOL”, nakon 10 godina dobit će novu igru.

Radi se o arkadnom nogometu koji će Bandai Namco iskombinirati će fantastično nogometno umijeće s prigodnim moćima u igru za koju itekako možemo zamisliti da je igramo na vikend druženjima.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions izlazi ove godine na PC, PlayStation 4 i Switch, imat će kampanju koju će pratiti posebna priča, a tu su online i offline modeovi.

Uz Tsubasu Ozoru nogomet ćemo igrati i s drugim likovima koji su nam ostali urezani u pamćenje poput njegovog vječnog rivala Kojiroa Hyuge ili Wakabayashija, Tsubasinog prijatelja golmana koji nikada u životu nije primio gol izvan 16 metara.

Kako će se igrati?

Sve nogometne akcije i čitave utakmice će se izvoditi u realnom vremenu, a odabirat ćemo moći igrača jednostavnim pritiskom na tipke kojima ćemo ih trenutno aktivirati. Svaki igrač će imati “spirit” mjerač s kojim će se aktivirati njegova posebna moć, a koje ćemo taktički “tajmirati”.

Iako nogometna arkada, vještina će u Captain Tsubasa igri imati veliku ulogu, pa smo sigurni da će mnogi pronaći zadovoljstvo u ovakvom nogometu u anime stilu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano