Vijesti

Legendarni Warcraft 3 dobio vlastiti PTR server i novo ažuriranje

Blizzard nam indirektno najavljuje remaster igre?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warcraft 3: Reign of Chaos je izašao prije 15 godina, a ljubitelji naslova već neko vrijeme zazivaju nastavak ili u krajnjem slučaju remaster ovog klasika.

Tračak nade u takvim očekivanjima može predstavljati novo ažuriranje za Warcraft 3 koje donosi mnoštvo promjena i adaptacija s obzirom na današnje moderne standarde. Neočekivano, Blizzard je objavio kako će igra konačno dobiti vlastiti PTR server na kojemu će igrači moći isprobati sve implementirane promjene i putem kojeg će davati povratne informacije razvojnom studiju.

Glavni producent Classic Games odjela, Pete Stilwell, je izjavio kako će novi PTR biti mjesto za testiranje velikog broja mapa, od 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, do Free For All načina igranja.

Trenutno postoje i aktualni problemi kojima se Blizzard mora posvetiti u narednim tjednima, a to uključuje buduće ažuriranje koje bi trebalo popraviti Matchmaking sustav i prilagoditi ga današnjim standardima.
Automatski turniri i Ladder Board sustav uopće nisu funkcionalni za PTR testiranje, a problem predstavlja i latencija, koja je djelomično poboljšanja, ali zahtjeva dodatnu optimizaciju.

Ako vas zanima detaljan popis promjena novog ažuriranja i kako sudjelovati u PTR testiranju, onda posjetite sljedeću poveznicu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano