Vijesti

Mafia III: Najavljene ekspanzije donose fokus na Vijetnam i ritualna ubojstva

Priča će biti proširena s tri DLC-a koji će se plaćati, no bit će ih i dosta besplatnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAX West je u punom zamahu, a studio 2K Games objavio je prve detalje o DLC-ima koji će stizati nakon izlaska igre. Bilo je za očekivati da ćemo dobiti proširenja koja se plaćaju, ali igrači će neke stvari dobiti i bez posebne naknade.

Besplatne stvari doći će u obliku novih odjevnih kombinacija koje će se isprobavati na glavnom liku. Besplatna će biti i nova oružja koja dolaze u paketu zanimljivog naziva, “Judge, Jury and Executioner”, i to 30 dana nakon izlaska igre. Uz sve to, bit će tu raznih mogućnosti za uređivanje vozila, pa ćemo na raspolaganju imati nove kotače, personalizirane tablice i karoserije, kao i potpuno nova vozila i utrke.

“Pripremamo potpuno nova i zasebna iskustva koja će još više približiti i otkriti zašto je Lincoln Clay došao u New Bordeau. Otkrit ćete da se Lincoln neće sukobiti samo s talijanskom mafijom”, kaže 2K Games kad su u pitanju proširenja priče.

{gallery}mafija3{/gallery}

Slijedi kratak opis svakog od tri najavljena DLC-a:

  • Faster, Baby! – Brzi automobili, dramatične potjere i kaskaderska vožnja glavni su dio DLC-a u kojem Lincoln udružuje snage sa starom ljubavi, Roxy Laveau, i pokušava uništiti korumpiranog Sherrifa u predgrađu New Bordeaua.
  • Sign of the Times – Niz ritualnih ubojstava potresa New Bordeau. Na zamolbu oca Jamesa, Lincoln pokušava uništiti kult odgovoran za nastalu situaciju.
  • Stones Unturned – Kad se nemilosrdni suparnik pojavi u New Bordeauu, Lincoln, uz pomoć agenta CIA-e, Johna Donovana, pokušava završiti sukob koji se vuče još iz vijetnamskog rata.

Naravno, sve tri ekspanzije moći će se kupiti u sklopu danas neizbježnog “Season Passa” za 30 američkih dolara. Mafia III izlazi 7. listopada za PS4, Xbox One i PC, a za kraj pogledajte novi trailer.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano