Vijesti

Mafia III upoznaje nas sa svojim protagonistom

Upoznajte se s Lincolnom Clayem tri mjeseca prije izlaska igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2K nas je odlučio počastiti još jednim trailerom za novi nastavak Mafia serijala. U ovoj pucačini iz trećeg lica oduvijek je bio veliki naglasak na priču, stoga vjerujemo da nas i ovaj put očekuje prava poslastica. Uz vjeran prikaz američkog juga šezdesetih prošlog stoljeća, očekuje nas i otvoreni svijet koji skriva tajne zločinačkog podzemlja.

U prvom dijelu pratili smo Thomasa Angela, taksista koji se igrom slučaja uplete u talijansku mafiju. Drugi nastavak ponudio nam je Vita Scalettu, sitnog kriminalca koji povratkom iz rata želi bolji život za sebe i svoju obitelj, a rješenje vidi u ilegalnim aktivnostima. Ovaj put upravljat ćemo Lincolnom Clayem, osobom koja traži osvetu nakon što je nad njime talijanska mafija izvršila neuspješan atentat.

U novom videu upoznajemo se s Lincolnovom pozadinskom pričom te saznajemo koje će suradnike okupiti oko sebe. Upravo je i Vito Scaletta, protagonist prošlog nastavka, jedan od njegovih suradnika.

Mafia III dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One 7. listopada ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano