Vijesti

Man Red više neće biti Man Red – Manchester United je licenciran u novom PES-u

Velike su ovo promjene za nas koji PES igramo preko 15-20 godina. Prvo su stručnjaci iz Konamija odlučili promijeniti ime igre u eFootball, pa je službeno ime igre sad eFootball: PES (objašnjeno detaljnije ovdje), a od rujna, kad izlazi novi PES, odnosno eFootball, gubiti ćemo se po menijima tražeći Man Red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni stariji će se prisjetiti da je Manchester United nekad u igri bio pod imenom Aragon. Kasnije, ne sjećamo se točno kad, preimenovan je u Man Red i već ga dugo godina poznamo kao takvog. Ove godine ekipa iz Konamija potpisala je ugovor o licenciranju s Manchester Unitedom, pa će od ove godine ime kluba, grb, igrači i stadion biti u potpunosti vjerno preneseni u igru.

Nažalost, to znači da Liverpool, s kojim su imali suradnju od 2016. godine više neće biti licenciran, dok je ugovor je istekao prije par dana. To bi ujedno trebalo značiti da ćemo Liverpool ponovno birati pod starim, nelicenciranim imenom Merseyside Red.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano