Vijesti

MediEvil pozlaćen više od mjesec dana prije izlaska

PlayStation 4 ekskluziva – MediEvil je pozlaćena što znači da je igra spremna za tržište. Naravno, preostala je distribucija i pakiranje igre kako bismo je zaigrali 25. listopada.

Možda je pomalo čudna odluka Sonyja da MediEvil izda isti dan kad izlazi Modern Warfare, no MediEvil Remake se svakako neće prodavati po punoj cijeni.

Igru već sad možete prednaručiti putem PlayStation Storea ili domaćih dućana. Cijene igre se kreću od 195kn za standardno izdanje do 269kn za deluxe verziju. Igra je u potpunosti lokalizirana na hrvatski jezik.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Yakuza_stingerikralMlatimudanCroman27Weky Recent comment authors
novije starije popularnije
Weky

Nisu si direktna konkurencija i ne ciljaju na istu publiku. S druge strane, ja ću uzeti obje.

Nisu oni EA da svaki put pogode najgori datum izlaska i ubiju igre. Titanfall, Battlefield V, NFS, Mirrors Edge 2…. nastavi niz.

Croman27

Ja san je prednarucia ima par mj i jedva cekan

Mlatimudan

uuuu Medievil. jedna od igara mog djetinjstva tj. tinejdžerskih dana, samo ne bi volia da me razočara ka neki remake-ovi koji su već došli

ikral

Primamljiva cijena za kupiti day one, nadam se da će ispuniti očekivanja da napokon odigram do kraja. U originalu su kontrole bile problem, ovdje to ne bi trebao biti slučaj.

Yakuza_stinger

Igrat će se,

iako moram bit iskren i reć da se nešto šarma izgubilo u odnosu na original. Gledajući gameplay i cjelokupnu prezentaciju igre, jelte.

Povezano

Back to top button
Close
Close