Vijesti

Microsoft objavio besplatne igre za studeni i nije loš izbor

Uz nove igre koje dolaze na Gamepass, svakako najdraže je svima dobiti besplatne igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki mjesec u sklopu Gold pretplate Microsoft daje 4 besplatne igre. Prvi val besplatnih igara dolazi uvijek od 01. u mjesecu a drugi od 16. u mjesecu. Ovaj mjesec besplatne igre koje ćete prve dobiti su Battlefield 1 (Xbox One) te Assassin’s Creed (Xbox 360/Xbox One). Za sve vas koji imate Xbox One, a nemate BF1 ovo je svakako dobra vijest. Originalni Assassin’s Creed mislim da smo manje više svi odigrali. Battlefield 1 je dodatno optimiziran za Xbox One X.

Dqw7p4oX4AAZQaj

Druga polovica mjeseca donosi nam jednu indie igru Race the Sun, kao i staru, ali dobru hack and slash igru pokojnog studija Visceral Gamesa. Naravno, riječ je o Dante’s Inferno igri koja kada je izašla trebala je biti suparnik God of War-u. Iako to nije uspjela riječ je o sasvim solidnoj igri. Ovu igru isto možete zaigrati na Xbox 360 konzoli i Xbox One konzoli. 

Što kažete Xbox vlasnici jeste zadovoljni ili je moglo i bolje? Ne zaboravite skinuti posebno Premium Pass za BF1 budući da je besplatan još uvijek.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano