Vijesti

Minecraft: Story Mode ima besplatnu prvu epizodu za sve platforme

Naslov prve epizode je “The Order of Stone” i dostupna je konzolama i PC-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenoj objavi studio Telltale objavio je da igrači mogu besplatno odigrati prvu epizodu njihove “avanture” Minecraft: Story Mode koja je dostupna za Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, PC te iOS i Android uređaje. Mali je problem jedino s europskom verzijom za PlayStation koja bi, prema riječima developera, trebala uskoro dobiti besplatan status.

Uz besplatnu prvu od objavljenih osam epizoda, Telltale je igračima ponudio i popust na Season Pass, Adventure Pass, Season Pass Deluxe i Complete Adventure, a 28. listopada će za kolekcionare u Europi izaći Complete Edition na disku po cijeni od 30 dolara.

Podsjećamo, Minecraft: Story Mode je klasična Telltaleova point-and-click avantura u kojoj svojim odlukama utječete na samu radnju (po uzoru na The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands ili Game of Thrones), a smještena je u svijet ultrapopularnog Minecrafta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano