Vijesti

Mislili smo da je Shadow of the Colossus remake vrhunac, no izgleda da još ništa nismo vidjeli

Shadow of the Colossus je uz dužno poštovanje Resident Evil 2 Remakeu po mnogima dan danas, najbolje napravljeni remake neke igre ikada. Bluepoint Games je isporučio apsolutno čudo, a igra je toliko bolja na PlayStationu 4 da je to nevjerojatno. Gotovo da je riječ o novom naslovu, a ne remakeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo vidjeli da itko može na tako dobar način preraditi stare igre kao Bluepoint Games. A kao što znamo, oni rade već neko vrijeme na novom remakeu, koji prema njihovim riječima je daleko više i bolje nego što su napravili sa Shadow of the Colossus remakeom.

For Shadow of the Colossus we don’t call it a remaster, we coin it a remake due to the complexity of the project;

And moving forward to our next project, we call it a re-envisioning given that it goes well beyond what we thought was possible on Shadow of the Colossus!

Koja je to igra?

Glasine kažu da je to Demon Souls, a ja se osobno nadam da nije, već da je riječ o puno starijoj igri. Možda naslovu s PlayStationa 1 ili PlayStationa 2. Neki misle da je u pitanju i Syphon Filter.

Ja bih volio osobno da je u pitanju C-12 igra koje se vjerojatno nitko ne sjeća. C-12: Final Resistance je bila PS1 ekskluziva, ali imala je puno tehničkh problema. Može i Primal – PS2 ekskluziva koja nikad nije ispunila svoj potencijal, a također je bila puna tehničkih problema.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano