Vijesti

Mjesec dana uoči izlaska, Days Gone je dobio još jedan odlični trailer

Već se ponavljam kao neka papiga, ali Days Gone djeluje kao cjelokupni paket sve bolje i bolje i nakon što se činio na početku kao potpuno promašena ekskluziva, posljednjih 2 mjeseca s novim trailerima i svakim novim prikazom igra se čini sve bolja i bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivna priča

Iako je Days Gone open world igra i iako smo svi očekivali da će priča biti samo tu “radi reda”, ipak smo se debelo prevarili. Sinoć smo dobili još jedan trailer okrenut na priču i zaista djeluje dobro.

Grafički igra izgleda sve bolje i strašno je napredovala u odnosu na onaj prvi gameplay prikaz. Od igre koju je malo tko želio igrati, polako se pretvara u ekskluzivu koju ćemo rado odigrati.

Days Gone dolazi točno za mjesec dana na PlayStation 4. 26. travnja znamo gdje ćemo biti i što ćemo raditi. Svakako vam preporučam da uz ovaj novi trailer, pogledate i ovaj koji je također okrenut ka priči u igri koja će biti jako bitna. Days Gone će imati čak 6 sati animacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano