Vijesti

Mod za Skyrim multiplayer odsad će dobivati češće nadogradnje

Ukoliko ne pratite razvoj Skyrim Together moda za multiplayer, onda propuštate sapunicu, ili čak krimi sadržaj epskih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što se ekipa programera okupila i obećala razvoj Skyrim multiplayera u zamjenu za financiranje od strane igrača, uslijedili su brojni problemi u razvoju, dok se neko vrijeme čak mislilo da nas je voditelj projekta Max Griot  prevario.

15 tisuća dolara mjesečno “za život”

Team koji stoji iza projekta već se mjesecima financira putem Patreona, gdje su jedno vrijeme za svoj rad od igrača dobivali čak 30 tisuća dolara mjesečno. Nakon što su u početku propustili ostvariti bilo kakav napredak, te nakon što se saznalo da je dobar dio inicijalnog koda pokraden bez spominjanja originalnih kreatora, Max Griot je izjavio da zajednici koja ga obilato financira ne duguje ništa.

Temelji su postavljeni i stvar funkcionira, međutim, u ovom trenutku ćete teško odigrati čitavu kampanju zajedno.

Bezobrazni kreator zadobio je čak i prijetnje smrću, međutim, izgleda da je konačno nadošao sebi. Pa je zajedno sa svojim teamom najavio kako ćemo od danas nadogradnje moda, koji je još uvijek u eksperimentalnoj bazi, dobivati svakodnevno. Tako ćemo se moći iz prve ruke uvjeriti kojim tempom napreduje razvoj moda, dok će cijeli projekt zasigurno napredovati većom brzinom sa svakodnevnim povratnim informacijama testera.

Skyrim Together bi u svojoj završnoj fazi trebao omogućiti zajedničko igranje za do 8 igrača. Izlazak otvorene i stabilne bete očekuje se negdje krajem ove godine, dok mod u trenutnoj fazi možete preuzeti ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano