Vijesti

Moderi donose Red Dead Redemption na PC!

Nakon inicijativa modera koje su nam donijele Black Mesu, kao i Morrowind u Skyrim, napokon se netko sjetio modirati Red Dead Redemption na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dame i gospodo, poštovani gameri i gamerice, upoznajte RDR V! Radi se o projektu iza kojeg stoji nekolicina modera, a za cilj mu je dovesti PC igračima nikad prežaljeni Red Dead Redemption na PC kroz GTA V mod.

Team koji stoji iza modifikacije kroz protekle dvije godine uspio je u većinskom djelu prenijeti i unaprijediti teksture s Xbox360 verzije igre u GTA V. Također, u igru je već implementirana kompletna promjena dana i noći vjerna originalu, dok bismo na ljeto već imali priliku testirati beta verziju ovog moda.

RDR_screenshot.jpg

Prerija i u obliku moda izgleda privlačno.

Nažalost, osim samog RDR svijeta u GTA V moderi nisu najavili ništa dodatno, međutim, traže pojačanje kako bi u GTA V ubacili i neke druge značajke iz same igre. Nažalost, Johna Marstona i genijalnu kampanju jako teško da ćemo ikad vidjeti na PC-ju u obliku moda.

Podsjećamo, načina za pokretanje igre u njenom punom izdanju na PC-ju ipak ima. Za igranje Red Dead Redemptiona na PC-ju potrebna vam je stalna internet konekcija i PlayStation Now pretplata. Više o tome čitajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano