Vijesti

Modern Warfare battle royale stiže početkom 2020. godine, biti će odvojen od igre i besplatan?!

Što vam možemo sigurno potvrditi? Modern Warfare neće imati na početku battle royale mode. To je sasvim sigurno. Što vam još možemo potvrditi? Call of Duty: Modern Warfare će dobiti battle royale mode. To je sasvim sigurno.

Kako znamo?

Jednostavno, to je jasno kao što je jasno da imam viška jedno 6-7kg. Vidi se. Zna se. Nije adeze. Nego, Infinity Ward nije nikad negirao dolazak. Stalno ponavljaju da su TRENUTNO fokusirani na multiplayer koji dolazi. Trenutno da.

Također, GameInformer je imao priliku sjesti i postaviti preko 100 pitanja glavnom dizajneru igre i pitali su ga isto pitanje oko dolaska battle royale modea. On je također rekao da voli battle royale žanr, ali da ne smije ništa sad pričati i da su TRENUTNO fokusirani na multiplayer.

Niti jednom nikada nije negiran dolazak battle royale modea, a jučer je sam Activision potvrdio da nakon izlaska igre planiraju velika iznenađenja za igru. Jedno od njih je battle royale zasigurno. Uz to sve, popularni Call of Duty influenser, leaker, insider i otac, kralj, mušakarac pod imenom LongSensation otkrio je zanimljive stvari.

Battle royale mode izlazi početkom 2020. godine. Besplatan je i nećete morati imati za njega osnovnu igru. Dakle, samo ćete skinuti BR mode ako to volite i peglate. Ako je ovo točno vjerujemo da neće trebati niti PS+ i Xbox Live Gold jer vjerujemo da Activision želi ući u borbu s Fortniteom i Apexom.

To je svakako pametan potez jer Apex Legends je izgubio jako puno igrača, a sve manje ljudi igra Fortnite koji se polako svima penje po živcima. Vidimo se nadamo se 2020. godine kad ćemo pisati o BR modeu. Šta pisat? Igrati.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Master_X Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

PS+ možda neće trebati al Xbox Gold sigurno za igranje F2P igara.

Povezano

Back to top button
Close
Close