Vijesti

Modern Warfare battle royale trebao bi doći u utorak, a bit će besplatna zasebna igra

Modern Warfareov battle royale Warzone se razvija, gomila asseta je već u igri i data mineri ih “iskapaju” svakodnevno, ali službenih informacija još uvijek nema. Ipak, sve više se spominje datum izlaska utorak 10. 3., a informacije stižu od različitih streamera na koje Activision baca vreće novca i potpisuje sponzorske ugovore nebi li pokorio internet prvog dana (po uzoru na legendarni Apex launch).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to. MW battle royale bi osim “igre u igri” trebao biti dostupan i kao zasebna igra, besplatna, odvojena od Modern Warfarea koju bi mogli igrati baš svi. Ujedno to znači i poprilično vjerojatno značajnije forsiranje mikrotransakcija, a hoće li kupci Modern Warfarea na tom polju imati određenu prednost tek treba vidjeti. Bilo bi logično da imaju.

https://twitter.com/Okami13_/status/1235373045025513472

O svemu tome piše twitteraš Okami13_ koji je već ranije donosio informacije koje su se kasnije pokazale točnima o Modern Warfareu i Warzoneu.

Okami javlja i kako će na početku biti dostupno isključivo squadovi, dok bi solo, duo i ostali modeovi trebali stići naknadno.

Zasad je Warzone dostupan samo kao zasjenjeni menu unos u Modern Warfareu i to je manje-više sve što nam je Activision “dao” dosad. Ako se ove informacije ispostave točnima, u ponedjeljak bismo trebali dobiti trailer i više informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano