Vijesti

Modern Warfare će nakon izlaska imati najveću podršku u povijesti Call of Duty serijala

Activision je definitivno odlučio izvući iz garaže samo najveća oružja kad pričamo o budžetu, sadržaju i podršci za ovogodišnji Call of Duty. Niti nemaju zapravo drugog izbora kad znamo da je to njihov jedini IP naslov koji imaju, a riječ je o jednoj od najvećih gaming kompanija na svijetu.

Na sastanku s investitorima i drugim velikim igračima, CEO Activisiona Robert Kostisch (neki naš pajdo/jaran?) i Cody Johnson su odgovorili na neka od najvećih pitanja koja su možda zabrinjavala i nas.

Kao što znate, Call of Duty neće imati nikakav season pass ili battle pass ili kako god to želite nazvati. To znači da će kompletan sadržaj biti besplatan što uvijek zvuči odlično, ali često ne bude. Uzmite samo primjer Battlefielda 5 koji je izbacio Premium i zbog toga igra nije imala sadržaja uopće. Sad se popravljaju stvari, ali je prošlo previše vremena. Sve je džabe, ali džaba što je sve džabe kad nema sadržaja. Shvatili ste me.

Iz Activisiona su ponovili i naglasili da to neće biti slučaj s Modern Warfareom, već će igra nakon launcha imati nikad veću i snažniju potporu u vidu novih stvari. Activision nas uvjera da će doći hrpa novih mapa, oružja i stvari za igranje, uključujući nekoliko velikih iznenađenja.

Infinity Ward odavno ima viziju što želi dodatno ubaciti u igru (besplatno) i to će svakako napraviti. Iz Activisiona su istaknuli da im je ovo najvažniji i najveći Call of Duty uopće od kojeg jako puno očekuju. Vjerujemo da će i dobiti jer sve što smo dosad vidjeli, zaista govori da će igra biti bomba.

I ne, ne vrijedi ona dobra stara da je svake godina ista priča oko Call of Dutyja jer znamo da nije. Ne sjećamo se kad je jedan CoD naslov zadnji put okruživala ovako pozitivna atmosfera.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
WooddieBone Recent comment authors
novije starije popularnije
WooddieBone

Dosta ljudi čujem da su CoD igre samo isto svake godine, al nikad nije bilo.
CoD razvijaju tri tima, IW, Treyarch i Sledgehammer i svi imaju svoju viziju.

IW naravno bezgrešan, a Treyarch je spojebao već dva nastavka u smislu da prvi Black Ops ima hitboxove iz kamenog doba, a u trojci su neprijatelji spužve koje poberu tri headshota i nastave hodat, a pištolji sa kojima obožavam igrat su tolko nerfani da ih se niti ne isplati vadit. S druge strane Blops 2 je savršen.

Sledge igre nisam igrao još.

Povezano

Back to top button
Close
Close