Vijesti

Modern Warfare gazi sve i dalje, Death Stranding prodaja debelo ispod Days Gonea

Analitičari koji se bave prodajnim rezultatima Death Stranding tretiraju kao PS4 ekskluzivu. Igra to i je još uvijek, ali znamo da igra stiže i na PC tamo negdje na ljeto iduće godine. Sve što ćete čitati odnosi se na UK tržište koje je najveće u EU, i koje je uvijek gotovo pokazatelj stanja prodaje u kompletnoj Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A novi prodajni rezultati kažu da je Death Stranding druga najveća PS4 (ekskluziva) igra ove godine što svakako je i nije dobar rezultat. Ovisi kako gledate jer znamo da su ove godine dvije najveće PS4 ekskluzive Days Gone i Death Stranding.

Na iznenađenje mnogih, Days Gone je imao dosta bolji launch od Death Strandinga. Days Gone je zabilježio čak 36% veću prodaju u odnosu na Death Stranding što nije nikako malo. Znamo da su mnogi ranije bili skeptični prema Days Goneu i gotovo nitko nije očekivao takav uspjeh. Za Death Stranding možemo reći da su očekivanja bila sasvim obrnuta.

I dalje na UK, ali i kompletnom EU tržištu uvjerljivo najprodavanija igra je Modern Warfare koji u odnosu na Black Ops IV bilježi čak 26% bolju prodaju. Activision je tako i ove godine zaista stvorio zlatnu koku.

Amerikanci inaće predviđaju da će mnogi Death Stranding vratiti nazad u dućane nakon što su igru isprobali. Kod njih većina trgovačkih lanaca nudi mogućnost da isprobate igru na dva dana i ako niste sretni možete je vratiti. Dobro da na Balkanu to ne nude jer mi bismo to definitivno zlorabili.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano