Vijesti

Moderni nasljednik Theme Hospitala dobio je prvi gameplay prikaz

Kroz nostalgične naočale sve izgleda ljepše, pa tako i Two Point Hospital.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate li se legendardnog Theme Hospitala? Two Point Hospital je njegov spiritualni nastavk, razvijan od strane istog developera, gdje je sve modernizirano i koji dijele slične mehanike. Dakle, dijele sve osim imena. Tu su pravne zavrzlame odigrale svoje.

Kao što sam ga i najavio prije mjesec dana s naslovom: “ista kombinacija u novom ruhu”, tako prvi gameplay prikaz to isto i potvrđuje. Two Point Hospital je i dalje smiješan, vrckav, šarmantan i zabavan! U bolnicu stižu pacijenti s neobičnim simptomima, poput svjetleće glave, gubitka boje, mumifikacije i sličnima, a liječiti ćemo ih na isto tako neobične načine.

Two Point Hospital bi, baš kao i prethodnik, trebao staviti pred nas više desetaka scenarija u različitim sredinama. U svakom od njih graditi ćemo bolnicu iz nule, ili ćemo se pak uhvatiti u koštac s već izgrađenima, ali neefikasnim bolnicama. Zahtjevan zadatak biti će dokazazi da smo bolji od našeg ministra Kujundžića i svih njegovih prethodnika, pa u duhu pravog socijalizma omogućiti svim našim pacijentima besplatno i efikasno liječenje bez gomilanja financijskih gubitaka.

Osmo-minutni gameplay prikaz pogledajte ispod, a igru bismo u njezinom punom izdanju trebali igrati do kraja godine. Zasad samo na PC-ju.

https://www.youtube.com/watch?v=–N_eQMtTB0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano