VijestiZanimljivosti

Monstruozan PC, PS4, XONE i Switch u jednom kučištu poslan je od samog Boga

Origin PC je kompanija koja se radi izradom računala po narudžbi, a za svoj 10. rođendan odlučili su napraviti nešto posebno. Pa su osmislili, dizajnirali i na kraju izradili moćno računalo koje u sebi sadrži još PlayStation 4 PRO, Xbox One X i Nintendo Switch. Zahtjevan zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Računalo s i9 procesorom, Titan RTX grafičkom karticom i 64GB RAM-a sami je vrh koji danas možete složiti kod konfiguracija. Bijesno računalo i dvije snažne konzole unutar jednog kućišta treba kvalitetno hladiti, posebice kad radi svo troje plus Nintendo Switch, pa su zato momci iz Origin PC-a za sve izradili posebno vodeno hlađenje.

Za Nintendo je izrađen poseban dock koje je izrazito dostupno smješteno na prednjoj ploči kućišta.

Naravno, čitava snaga Switcha je u tabletu, a prvenstveno zbog mogućnosti njegovog lakšeg vađenja i igranja u hodu ono nije spojeno na vodeno hlađenje, ali nije bilo ni potrebe. Zgodan dodatak hlađenju je i posebna boja tekućine, pa PS4 hladi plava tekućina, Xbox specifično zelena tekućina, a PC komponente crvena.

Za ovaj monstrum PS4 i XONE su kompletno rastavljeni i sastavljeni unutar novog kučišta. S dodatkom vodenog hlađenja.

PC i tri konzole mogu se igrati istovremeno na različitim monitorima i televizorima, ali se mogu igrati i na jednom ekranu uz prebacivanje izvora po želji. Za “šaltanje” slike tu je poseban daljinski upravljač, pa nema potrebe se ustajati iz stolca. Na poleđini i dostupnim mjestima nalaze se svi mogući priključci, od audio i USB-a do napajanja i video izlaza.

Uz ovo računalo klima vam ne treba. Ovaj ljepotan će ohladiti sebe i prostoriju u kojoj se nalazi. Ok, neće, ali skoro.

Sve to je upakirano u atraktivno kućište sa stranicama od pleksiglasa i nažalost neće biti pušteno u prodaju. Ali moguće je angažirati momke da naprave i za vas nešto slično. Što vas definitivno neće ispasti jeftino. Međutim, zato je ovo hibridno računalo (ne znamo kako bismo ga uopće nazvali) dobila ekipa iza popularnog Youtube kanala Unbox Therapy koja ga je detaljno testirala. Uživajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano