Vijesti

Mortal Kombat 11 dobio hrpu “bolesnog” gameplaya, i najbolje kolekcionarsko izdanje svih vremena

Fatality!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E pa, ovako se radi predstavljanje igre i novog sadržaja u istom. Jučer je NetherRealm održao događaj čiji stream ste mogli gledati preko svih mogućih video servisa. Događaj je bio prepun gameplaya i novih informacija u vezi igre. Vidjeli smo hrpu novij trailera i zaista jako puno gameplaya koji je brutalan kao uvijek. Posebice je publika otišla u ekstazu kad je predstavljen novi lik u igri – Geras. Znate sve one glasine u vezi Ronde Rousey i Sonyje Blade? Pokazale su se točnima, budući da će ova propala UFC borkinja upravo utjeloviti omiljeni lik u igri.

https://www.youtube.com/watch?v=G4CnZo5f2NU

Vraćaju se naravno sve zvijezde serijala, a sama igra je nikad okrutnija i krvavija. Završni potezi iliti Fatality krvaviji su nego ikad. Igra je unaprijedila i sustav borbe, pa tako sad svaki napadački i obrambeni potez ima vlastiti pokazivač, moćni Fatal Blow koji se aktivira kad vam zdravlje bude ispod 30%, a tu je i Flawless blok koji kad napravite kako treba otvara put za smrtonosni protuudarac. U igri će biti ubačena i bogata customizacija likova, pa ćete sami moći napraviti od likove slike i prilike koje vi želite. 

FATALITY TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=XUi9C2uKM6o

STORY TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=-fJ69JHA7M4

Inače, da sad ne spamamo tekst samo svim mogućim trailerima, hrpu gameplaya možete pronaći na YouTubeu budući da je zaista jako puno toga prikazano. Ono što svakako moramo još istaknuti je genijalno kolekcijsko izdanje koje izgleda spektakularno. Ne samo što tako izgleda, nego u sebi ima prirodnu repliku Scorpionove maske. Stvarno izgleda odlično čitavo pakiranje. Scorpion je jedan od najomiljenijih likova u serijalu i ova maska je zaista cool. Što tek reći za steelbook? Ovo je baš pakiranje za obožavatelje serijala.

DxLqAsxX4AEelQ6

Ovo je predobro

Mortal Kombat II izlazi 23. travnja za PS4, PC i Xbox One, a u svibnju igra dolazi i na Nintendo Switch. Zatvorena beta na PlayStation 4 i Xbox One stiže 28. ožujka, a svi vi koji prednaručite igru upadate u betu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano