Vijesti

Mortal Kombat XI je najprodavanija igra 2019. godine; Days Gone na osmom mjestu

Stigli su nam novi NPD podaci i zanimljive statistike, a možda će vas iznenaditi koja je to igra najprodavanija. Naravno, iz naslova možete shvatiti da je riječ o Mortal Kombatu XI koji ne samo da je najprodavanija igra u svibnju, već je najprodavanija igra uopće u 2019. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito gameri još uvijek vole tabačine, a posebno Mortal Kombat serijal koji je tako iza sebe ostavio neke zaista velike igre. Zanimljivo je vidjeti Anthem koji je na visokom četvrtom mjestu po prodaji u 2019. godinu što je prilično ogroman uspjeh za u najbolju ruku prosječnu igru.

Najprodavanije igre svibnju 2019. godini (US) – najveće svjetsko tržište

Najprodavanije igre u 2019. godini (US)

Iako postoji još hrpa tablica i drugih podataka, ne želimo vas previše daviti. Samo ćemo reći da je u odnosu na prošlu godinu osjetan pad u prodaji konzola, ali i igara što se sve pripisuje zalasku generaciju. Iako, next-gen konzole neće biti dostupne još godinu i pol dana, a 2020. godina će biti jedna od najluđih u povijesti.

Days Gone je zapravo postigao prilično dobar uspjeh kad znamo da su igru vodeći svjetski gaming mediji (neopravdano) sasjekli i ocijenili ispodprosječnim ocjenama.

Zadnja tablica koju ćete vidjeti prikazuje prodaju igara posljednjih 12 mjeseci, a tu je RDR 2 dominantan.

Najprodavanije igre u periodu od 12 mjeseci

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano