Vijesti

Multiplayer se vraća u „The Last of Us: Part II“

Veselite se narode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih nekoliko dana za fanove Naughty Doga nisu mogli biti bolji. Nakon što smo dobili fantastičan gameplay prikaz na E3-ju koji je dokazao kako s Ellie nema šale, jučer, na petu godišnjicu izlaska originala, ljudi iz kompanije pohvalili su se sa 17 milijuna prodanih primjeraka originala, i time potvrdili kako se radi o najprodavanijoj Sonyjevoj ekskluzivi.

Osim toga, doznali smo i kako ćemo u nastavku igrati isključivo s Ellie, iako ćemo tu informaciju uzeti sa zrnom soli, jer su nam i prije oko sličnih stvari iz Naughty Doga „lagali“.

Povratak taktiziranja u razrušenom svijetu

Nove informacije tako nastavljaju pristizati, a posljednja je kako nam se u nastavku vraća i „Factions Mode“, odnosno multiplayer. Istu su potvrdili Anthony Newman i Kurt Margenau u razgovoru za GameSpot , a iako ova informacija i ne iznenađuje toliko, lijepo je vidjeti potvrdu iz studija jer dosada nismo čuli ništa konkretno. O dodatnim detaljima nisu zasada htjeli, ali možemo pretpostaviti da će idućih nekoliko promidžbenih stvari vezanih uz igru biti upravo o ovom modu.

Oni koji su igrali multiplayer u originalu dobro znaju o koliko se kvalitetnom iskustvu radilo, a bit će zanimljivo pratiti razvoj istoga u nastavku. Očekujemo i dalje kombinaciju elemenata iz singleplayera kao i dobar, sporiji gameplay koji iziskuje dozu taktike i timsku igru.

“The Last of Us: Part II” još uvijek nema poznat datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano