Vijesti

Na najčudniji način ikad, Ubisoft je potvrdio da ćemo na E3-u vidjeti novi Splinter Cell!*UPDATE*

S jednim okom gledam dosadnu utakmicu WBA vs Aston Willa za ulazak u Premiership, a drugom rukom “casual” surfam po Twitteru. I kao grom iz vedra neba doslovno, pojavi se ovaj “Tweet.”

Prvo su svi mislili da glavni i odgovorni čovjek The Division serijala i jedan od glavnih ljudi Ubisofta trola jer tko navečer oko 23 sata, na ovakav način najavi novi Splinter Cell?! I zašto ga uopće najavi kad je E3 pred vratima?

A onda je došao novi Tweet, promjena profilne slike i Twitter bannera u Splinter Cell.

Jasno je svima da novi Splinter Cell postoji i da ćemo ga vidjeti za malo više od 3 tjedna što je genijalna vijest. Samo, način za objavu je jako čudan, ali trebamo li se buniti? Pa ne. Novi Splinter Cell…treba li nam više?

*UPDATE VIJESTI – navodno, navodno Ubisoft je izjavio da se Julian šalio i da trenutno nemaju ništa za objaviti. S druge strane, izvršni direktor po komentarima ne negira novi Splinter Cell. Čini se da se čovjek napio i da će zbog ovoga upasti u probleme.

Nevjerojatno.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FlipperGenesisIcek ™BladeFenix Recent comment authors
novije starije popularnije
Genesis

bilo bi i vrijeme za novi SC 🙂

Fenix

Daj, daj, daj 😍

Icek ™

Slažem se, predugo smo bili bez Fishera. Bez MGS i Tenchua, Splinter je uz Hitmana ostao jedini pravi predstavnik stealth akcije.

Blade

Dosadan dvoboj WBA – Villa?!?!??!!?!?!?!?!?!?!

Povezano

Back to top button
Close
Close