Vijesti

Na PlayStation Plus igrama u 2018. godini uštedjeli smo minimalno preko 6,500kn

Nije laž, nego čista statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo i osnovno moramo na ovome članku zahvaliti se našem forumašu KruxZhlajfa koji je napravio genijalnu Excel tablicu iz koje možemo saznati koliko smo zapravo uštedjeli na igrama koje su došle u 2018. godini na PlayStation Plus. Za svaki mjesec imamo pregled igara, njihove preporučene cijene i njihove najmanje cijene. Na kraju tablice imamo sumu svega te je vrlo lagano izračunati koliko plaćamo godišnju PlayStation Plus pretplatu, a koliko bi platili sve igre da smo ih kupovali po punoj ili sniženoj cijeni.

Ogromne uštede ili?

Naravno, može se postaviti pitanje koje bi uopće igre kupili od ponuđenih na PlayStation Plusu zato što neke igre nisu must buy naslovi, no s druge strane PlayStation Plus ne znači samo besplatne igre već potrebu, ako ste jedan od igrača koji ne može bez online multiplayer igara. Detaljnu tablicu u kojoj možete vidjeti uštede po mjesecima i za zadnje 3 godine pogledajte ovdje!

ps tablica

Zaokruženo je ukupna suma vrijednosti igara u 2018. godini koje su došle na PS Plus. MSRP = preporučena prodajna cijena. Lowest = najniža cijena igre na tržištu! Sve cijene imate u kunama, eurima, dolarima i funtama

Ako ste otvorili tablicu na linku onda vam je sve jasno što vidite na slici, a ako vam se pak ne da otvoriti i proučiti tablicu onda ćemo sumirati cijelu u dvije rečenice. U 12 mjeseci na PlayStation Plus došlo je 78 igara. Preporučena cijena tih igara kad su izašle bila je ukupno 13.270,53kn. Najniža ukupna cijena svih igara iznosila je 6.937,50kn. PlayStation Plus godišnja pretplata košta 438kn. Statistički gledano kao što smo naveli da ste sve igre kupovali po najmanjoj cijeni platili bi ih 6937kn. Ovako ste ih dobili za 438kn. 

Razlika je 6.500kn. Nećemo niti računati kolika je razlika u odnosu na preporučene (pune) cijene. Kao što smo rekli svjesni smo da ne bi nitko od nas kupio sve igre koje su došle na PlayStation Plus, ali izračunajte si samo igre koje bi kupili, a koje su došle i opet ste uštedjeli. Pri tome ne zaboravite ostale benefite koje donosi PlayStation Plus. Svatko individualno zna isplati li se kupiti PlayStation Plus ili ne. Ako ne želite plaćati dodatno za igranje onda je ovo video za vas. U njemu je naš urednik naveo sve najbolje igre za koje ne treba PS Plus.

NAJBOLJE PS4 IGRE ZA KOJE NE TREBA PLAYSTATION PLUS

https://www.youtube.com/watch?v=iOvoumP3Fk4&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano