Vijesti

Najave da Grand Theft Auto VI izlazi 2019. preplavile GTA Online ipak su lažne

Očekivano, riječ je o informacijama koje zapravo uopće nemaju nikakve veze s Rockstarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od igrača koji i dalje, čak pet godina nakon izlaska, igraju i uživaju u online komponenti GTA V, vjerojatno su se dobrano iznenadili kad su 1. srpnja pokrenuli GTA Online i ugledali reklame i najave da novi nastavak serijala izlazi već 2019. Godine. Ako je iznenađenje bilo veliko, razočaranje mora biti još veće jer se radi o lažnim porukama poslanima od strane igrača koji su hakirali igru.

Nešto tu smrdi od samog početka

Ubrzo nakon pojave lažnih najava, prve sumnje krenule su zbog činjenice da su poruke stizale isključivo na PC-ju, PS3 i Xboxu 360 za koje se pouzdano zna da se već nekoliko godina unatrag mogu hakirati, pa je sve ovo djelo “dosjetljivog” hakera koje se odlučio na okrutan način našaliti s mnogima.

Isto tako, kad se malo bolje razmisli i baci pogled na Rockstarovu praksu izdavanja igara, brzo i lako se može zaključiti da se nikad nije dogodilo da dvije igre izađu tako kratkom roku. Red Dead Redemption 2 izlazi 26. listopada ove godine, veoma je izgledno da će se jedan dulji period veoma dobro prodavati, dok smo u nekoliko navrata pisali o još uvijek dobroj prodaji GTA V, što još više ide u korist tome da je sva ova halabuka oko GTA VI – lažna.

Rockstar GTA VI

Rockstar stao na kraj svim nedoumicama

Samom Rockstaru zapravo je potrebno nekoliko godina da izda novu igru, pa bi jako čudno bilo da napravi presedan i u razmaku od godinu i kusur dana izbaci dva ogromna hita, koliko god bismo svi mi to željeli, a Rockstar Support je srušio lude snove i stao na kraj svim teorijama objavom na Twitteru objavom da su sve najave GTA VI ipak netočne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano