Vijesti

Najavljen The Surge 2, nastavak će biti još veći i brutalniji

Suradnja između Deck13 i Focus Home Interactive se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Focus Home Interactive donosi još najava sa svojeg pariškog “Le What’s Next de Focus” događaja, pa nam uz novi Fear the Wolves Battle Royale shooter donosi i najavu nastavka za prošlogodišnji The Surge. The Surge je brutalni akcijski hack & slash RPG koji je dosta dobro prošao kod fanova i kritike, tako da vjerujemo da će mnoge zanimati najava nastavka. Čini se da nema još ništa od nastavka za Lords of the Fallen budući da developeri rade punom parom na ovom naslovu.

The Surge 2 će biti još veći i brutalniji. Poznati limb-targeting sustav iz originala će biti još dorađeniji, a akcija se ovoga puta seli u veliki razrušeni grad. Developeri poručuju kako nas čeka bombastična hardcore borba, mnoštvo nadograda, oružja i sposobnosti. The Surge 2 izlazi iduće godine za PC i konzole. Deck13 će za nastavak nadograditi pokretač koji je već bio dosta impresivan u prošloj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano