Vijesti

Najavljen Torchlight III

Sjećate li se koliko godina je prošlo od kad je Torchlight II ugledao svjetlo dana? Više od 7. Ova sjajna RPG igra pokupila je mnogobrojne hvalospjeve kritike i igrača i nitko nije mislio da ćemo čekati toliko dugo nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vas koji pratite serijal, onda znate da je igra već neko vrijeme u razvoju i da je do danas naslov bio poznat pod imenom Torchlight Frontiers. Ideja je bila da Frontiers bude F2P MMORPG, ali su developeri shvatili da to nema smisla i na svu sreću odlučili su odbaciti ime, i koncept Frontiersa. Umjesto toga, dobiti ćemo punokrvni Torchlight II nastavak.

Igru ćemo moći igrati u online i offline modeu, neće biti nikakve in-game trgovine gdje ćemo trošiti pravi novac. Torchlight III stiže već ove godine na PC (Steam točnije), a igra će ubrzo nakon toga doći i na konzole.

Torchlight serijal ima vjernu vojsku hack and slash fanova i sigurni smo da će i Torchlight III biti veliki uspjeh. Još uvijek na tržištu ima mjesta za dobre dungeon crawler hack and slash RPG igre. Developeri su obećali otkriti još više detalja i gameplaya uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano