Vijesti

Najavljena Yakuza 7 – stižu velike promjene u serijal

Ne znamo gdje naš dragi Đeki ili Yakuza_Stinger – čovjek koji ima ovaj serijal u malom prstu, ali znamo da je Sega prije otprilike sat vremena najavila trailerom u svakom mogućem smislu te riječi – NOVI i drugačiji nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=0QSWCeQ587M

Mjesto radnje je novo, glavni lik je novi, ali i stil igre je poprilično drugačiji.

Yokohama je zamijenila Tokyo kao mjesto radnje, a novi lik s kojim igramo zove se Ichiban Kasuga. Ovo je prva post Kiryu igra, pa će fanovima serijala trebati vremena da probave sve promjene.

Možda najveća promjena je stil igre, odnosno da budemo precizniji – stil borbe. Znate da su Yakuza igre imale fantastične borbene scene, a ovaj put, stil borbe podsjeća na JRPG stil borbi koji je više turned-base, odnosno na poteze.

Jasno je da je ovo veliki odmak od dosadašnjeg stila igre

Igra izlazi 16.1.2020. u Japanu na PS4, a kasnije stiže i na ostala tržišta. Developeri su već sad potvrdili da će maknuti ovakav stil borbe u budućim igrama, ako fanovi ne budu sretni s igrom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra