Vijesti

Najbolji Modern Warfare mode postaje još bolji

Sad već dva mjeseca od izlaska Call of Duty: Modern Warfarea čini se kako popularnost jenjava brže nego li je to bio slučaj s prošlogodišnjim CoD igrama. Ali iz Infinity Yarda uvjeravaju nas da nije tako, a novi CoD igra se više nego bilo koja druga igra u serijalu na ovoj generaciji konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, s 2020-om stiže i novi sadržaj, a najviše na listi developeri su postavili novi Gunfight koji bi trebao podržavati borbu 3 protiv 3 igrača. A nakon što izbace bogatiji Gunfight, za koji se nadamo da ga neće nastaviti dalje prostituirati i dovesti ga čak do 5v5 gabarita, pokrenut će se turniri. Objavljeno je to na službenom blogu.

Obećano je i ulaganje više vremena u ispravljanje nekih bugova, a kako napreduju s tim od sad ćete moći u realnom vremenu pratiti na njihovom Trello boardu.

Mi se pak pitamo što je s battle royale modeom kojeg su data mineri u više navrata pronalazili u kodovima igre, ali o tome zasad još uvijek ništa. Kao ni o točnom datumu izlaska Gunfight 3v3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano