Vijesti

Najgora igra današnjice iznjedrila je nešto lijepo – pravo vjenčanje

Fallout 76 sve više postaje moderna verzija Simsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najgorih igara ove generacije u dva mjeseca od izlaska i nije dobila neka pretjerana poboljšanja. Fallout 76 je i dalje poprilično neoptimiziran i loš, a kako bi došao u nekakvo optimalno stanje predviđamo kako će trebati najmanje još godinu dana aktivnog rada Bethesde, međutim, izgleda da igra i u ovakvom stanju ima svoje vjerne igrače.

Fallout je ipak Fallout, a time se vodi i jedan bračni par koji Fallout 76 igra gotovo svakodnevno. Naime, junaci ove priče (kojim nemamo prava imena) bili su na papiri oženjeni već neko vrijeme, a kako nikad nisu imali pravu svadbu ni ceremoniju, jedan prijatelj ih je odlučio iznenaditi.

Prijatelj je tako u igri pronašao vjenčano prstenje, a kasnije ih je oženio u ceremoniji u Mothman muzeju u Point Pleasantu koji je svoj izgled i ime dobio prema istom muzeju u “pravom životu” u Zapadnoj Virginiji. Kako je ceremonija izgledala pogledajte u tweetu ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano