Vijesti

Najpoznati Battlefield igrač kaže da je Modern Warfare nevjerojatno dobar

Zaista ne treba biti prorok da bismo već jučer shvatili da će Call of Duty: Modern Warfare biti jako dobra igra. To je bilo jasno nakon prvog prikaza. Niti jedna Call of Duty igra nije izgledala toliko dobro i uvjerljivo kao Modern Warfare. Uz činjenicu da je veliki fokus igre na kampanji jasno je da će milijuni ljudi samo zbog toga igrati novi Call of Duty.

Kao što znate, ove godine nema battle royale modea niti zombija što će možda i neke razočarati, no s druge strane takav pristup govori da se Infinity Ward zaista posvetio kampanji, standardnim MP modeovima i novom co-op načinu igranja.

Official Call of Duty®: Modern Warfare® – Reveal Trailer

E3 demo održan je iza zatvorenih vrata i samo za odabranu ekipu koja je zaista oduševljena igrom. Najviše se upravo spominje ta realističnost igre i dojam koji novi Modern Warfare ostavlja, prvenstveno zahvaljujući moćnom engineu. Pridjevi za igru lete na sve strane, a zanimljivo je da je i JackFrags imao same pohvale za igru.

Inače, JackFrags je zaista ikona Battlefield serijala. Čovjek je jedan od najboljih igrača, ali i glas razuma. Izgradio je cjelokupnu svoju karijeru oko Battlefielda, ali je i osoba koji se ne boji reći loše stvari o BF koje se događaju igru u zadnje vrijeme. Čovjek je najveći ljubitelj, ali i kritičar igre.

Nakon ovoga što je izjavio za Modern Warfare, izgubio je podosta pretplatnika na YT kanalu, a ne treba reći da je reakcija BF fanboya isto bila prilično žestoka. Mi se samo nadamo da će JackFrags pokrivati i Modern Warfare u budućnosti jer zaista je čovjek pojam objektivnosti i kad on ovako nešto izjavi, budite sigurni da se u pozadini ne krije lova i plaćeni marketing.

Svakako je za Activision i Infinity Ward ovo veliki plus kad jedan JackFrags kaže pozitivno mišljenje o igri.

Inače, Infinity Ward je otkrio kako će sve puške kao nikad do sad biti vjerno simulirane u igri, pa očekujte nikad realnije pucanje i zvuk. Infinity Ward tvrdi da su posebnu pozornost posvetili onom “bullet drop” efektu što znači da ako ste jako udaljeni od mete, morat ćete paziti na putanju i opadanje metka. Dakle, ciljajte visoko.

Ne moramo reći da su okorjeli fanovi igre ovakav realističniji pristup popljuvali jer Call of Duty je za njih uvijek bio i mora ostati arkadna pucačina. Nadamo se da developeri neće odustati od svoje ideje i realističnijeg pristupa.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Master_X Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

Nikad čuo za lika.
Znači da me njegovo mišljenje ne zanima.

Povezano

Back to top button
Close
Close