Vijesti

Najveći poslovni vjesnik na internetu dodijelio nagradu za inovaciju kontroverznom G2A

G2A, jedna od poznatijih online trgovina koja se bavi (pre)prodajom digitalnih igara, dobila je veliko priznanje od Business Insidera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

G2A.COM je najčešće na meti raznih studija i proizvođača igara zbog sive zone preprodaje igara po povoljnijim cijenama nego što se inače nude na online trgovinama koje imaju ugovore s tim istim proizvođačima i izdavačima. Ni optužbe da se posluje metodom krađe nisu strane, čemu smo mogli svjedočiti nedavno.

Stoga možemo samo zamisliti kako će ti isti pojedinci i grupacije reagirati kada čuju da je Business Insider, najveći poslovni online vjesnik s preko 70 milijuna pregleda mjesečno, nagradu za Incijatora inovacije dodijelio kontroverznom G2A. Inicijator inovacije je nagrada koja se dodjeljuje tvrtkama koje koriste nove i nekonvencionalne metode za učinkovit rast na tržištu.

S obzirom da G2A broji preko 700 zaposlenika, ima preko 12 milijuna korisnika i uložio je od 2010. godine preko 10 milijuna dolara u marketing i gaming industriju, možemo ih itekako smatrati uspješnima. Dapače, u sedam godina G2A je postao jedna od najbrže rastućih online trgovina specijaliziranih za prodaju digitalnog softvera.

Pored online trgovine, G2A je već diverzificirao psolovanje kroz druge proizvode i usluge. Primjerice G2A PAY nudi opcije za preko 200 načina plaćanja, G2A Dev Studio se specijalizirao za razvoj videoigara u virtualnoj stvarnosti, G2A 3D i 3D Plus je platforma za 3D printanje i 3D dizajnere, dok je G2A Gear online trgovina s odjećom i dodatcima izrađenom s lajmotivima iz poznatih igara.

Da ne zaboravimo, tu je i G2A Direct, koji omogućuje da proizvođači naprave vlastitu sporednu kategoriju s proizvodima na G2A.COM, uz marketinšku globalnu promociju i kampanju.

U G2A su istaknuli kako će i dalje nastaviti s procesom inovacija i proširenja svog poslovnog portfelja

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano