Vijesti

Nakon 7 godina izašao je Mount & Blade 2: Bannerlord i već obara rekorde

Nakon 7 godina od najave konačno je izašao Mount & Blade 2. I to na kakav način. Iako u early accessu, Bannerlord u trenutku pisanja igra preko 170 tisuća ljudi što ga čini najvećom novom igrom ove godine na Steamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodno nas je iznenadilo što je developer pomaknuo izlazak igre na dan ranije i ponudio popust od 10% (45 eura), odnosno 20% ako na Steamu posjedujete neku drugu igru iz serijala.

Tu je kampanja u kojoj možete ratovati, osvajati, zapovijedati vojskama i općenito voditi svoje kraljevstvo kroz realističnu eknomiju u koju je uložen veliki trud developera. Možete igrati na način koji to želite, bez ikakvih usmjeravanja i ograničenja. A kada vam to dosadi (nikada) možete se okušati u multiplayer borbama protiv drugih igrača.

Mount & Blade 2: Bannerlord je u early accessu koji je atipično prepun sadržaja, a kako kažu iz TaleWorldsa tek negdje za godinu dana Bannerlord će postati igra kakvom su je oni zamišljali.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano